POSLEDNJA OBJAVA PREMINULE ZVEZDE GRANDA: Snimak na kojem peva pesmu Saše Matića "Sad je kasno" tera suze na oči (VIDEO)

Novosti online

21. 04. 2021. u 13:14

BIVŠI učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Momir Lukovac iz Podgorice, navodno je izvršio samoubistvo u stanu u kojem je živeo sa devojkom.

ПОСЛЕДЊА ОБЈАВА ПРЕМИНУЛЕ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Снимак на којем пева песму Саше Матића Сад је касно тера сузе на очи (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Imao je samo 24 godine, a ova tužna vest potresla je njegove kolege. 

Momirova koleginica i drugarica Krstinja Todorović izjavila je kako ništa nije ukazivalo na tragediju, kao i da je Momir nekoliko sati ranije snimao novu pesmu u studiju. 

Poslednja njegova javna objava na Fejsbuku sada tera suze na oči, budući da je otpevao baladu Saše Matića "Sad je kasno" uz klavirsku pratnju. 

Preminuli pevač je snimak objavio u novembru prošle godine.

- Svi smo bili u šoku, nismo verovali dok nismo dobili saopštenje iz hitne da se to stvarno desilo, niko ne može da pretpostavi šta bi njega moglo da navede na to. Baš je bio srećan, normalan i ispunjen momak. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju- ispričala je njegova koleginica Krstinja za medije.

Momir je rođen u Banja Luci, a za četiri dana, 25. aprila, napunio bi 25 godina. Ova tragedija uznemirila je domaću javnost. 

Poslednji televizijski nastup imao je u Zvezdama Granda krajem januara ove godine, kada je žiri za njega imao samo reči hvale.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)