RATOVI ZVEZDA - MARK HAMIL ODUŠEVLJEN BEOGRADOM: Jedva čeka da izađe iz karantina i krene u obilazak (FOTO)

Novosti online

15. 04. 2021. u 10:54

MARK Hamil, poznati glumac, doputovao je juče u Srbiju da bi snimao film The Machine.

РАТОВИ ЗВЕЗДА - МАРК ХАМИЛ ОДУШЕВЉЕН БЕОГРАДОМ: Једва чека да изађе из карантина и крене у обилазак (ФОТО)

Foto EPA

The Machine je zasnovan na istinitom događaju iz Krajšerovog života kada su njega i oca kidnapovali Rusi koje je prevario dve decenije ranije kada se tokom jednog semestra školovao u Rusiji. Hamil će u filmu igrati Krajšerovog oca. 

Hamil je juče stigao u Beograd, i već je oduševljen gradom, iako ga posmatra samo iz karantina, svoje hotelske sobe.

- Pogledajte kako je Beograd lep. Trenutno sam u karantinu, u hotelskoj sobi, ali radujem se obilasku uživo, a ne samo posmatrnju kroz prozor ili gledanju preko TV-a- napisao je glumac na svom Tviter nalogu.

Mark Hamil najpoznatiji je po ulozi Luka Skajvokera u filmskom serijalu "Ratovi zvezda", ali i kao glas Džokera u crtanom filmu Betmen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024