USKORO DODELA OSKARA: Bred Pit, Hale Beri, Harison Ford i Ris Viderspu voditelji ovogodišnjeg

J.Ž.S.

14. 04. 2021. u 12:32

BRED Pit, Hale Beri, Harison Ford i Ris Viderspu samo su neke slavne ličnosti koje će ove godine učestvovati kao voditelji u 93. svečanosti dodele prestižnih nagrada Oskar, koja će se emitovati u nedelju 25. aprila, objavila je američka Akademija filmske umetnosti.

УСКОРО ДОДЕЛА ОСКАРА: Бред Пит, Хале Бери, Харисон Форд и Рис Видерспу водитељи овогодишњег

TANJUG (AP Photo/Matt Sayles) la

Bred Pitu, prošlogodišnjem dobitniku Oskara u kategoriji za najboljeg glumca u sporednoj ulozi pridružiće se i ostali dobitnici prestižnih nagrada iz 2020. Rene Zelveger, Hoakin Finiks i Laura Dern. Organizatori svečanosti su ranije istakli kako žele da ovogodišnja dodela izgleda više poput filma, a manje poput TV emisije.

Producenti su nominovanima ove godine poslali pisma u kojima od njih traže da fizički prisustvuju ceremoniji. To znači da, za razliku od ostalih svečanosti dodele nagrada, poput BAFTA-e i Zlatnih globusa, 25. aprila nećemo gledati komunikaciju glumaca i voditelja putem Zuma.

Za one koji iz bilo kog razloga neće moći da prisustvuju svečanosti dodele nagrada, Akademija će je preuzeti umesto nagrađenog umetnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna