BOGDAN SE USELIO U CECINU VILU? Pevačicin dečko oboleo od korone, a ona ga negovala dve nedelje

Novosti online

12. 04. 2021. u 09:26

BOGDAN Srejović, dečko Cece Ražnatović, navodno se zarazio koronom, a pevačica je svog izabranika dve nedelje negovala u vili u Beogradu.

БОГДАН СЕ УСЕЛИО У ЦЕЦИНУ ВИЛУ? Певачицин дечко оболео од короне, а она га неговала две недеље

Foto: Printskrin

Čim joj je devet godina mlađi momak javio da ima korona virus, folk zvezda je insistirala da se privremeno useli u njenu kuću kako bi mu pomogla da se što pre oporavi.

- Bogdan se sredinom marta požalio Ceci da se ne oseća dobro. Žalio se na malaksalost i povišenu temperaturu i odmah se javio doktoru. Testirao se na koronu i tad je saznao da je zaražen - priča izvor blizak poznatom paru i dodaje de je Srejović odmah spakovao kofer i došao kod Ražnatovićeve.

- Ceca je predložila Bogdanu da se iz momačkog stana, koji iznajmljuje na Novom Beogradu, preseli na vilu na Dedinju. Rekla mu je da ne brine za nju jer ona ima antitela, te da mu neće biti dosadno kod nje i da će ona da ga neguje. On je to oduševljeno prihvatio i pune dve nedelje je proveo u izolaciji kod Cece. Ona se prema njemu ponašala divno, često mu je merila temperaturu, kupovala mu lekove i vitamine, kuvala čajeve... Ma ništa joj nije bilo teško.

Foto Privatna arhiva

 

Prema rečima njihovog zajedničkog prijatelja, pevačici i menadžeru karantin nije nimalo teško pao.

- Po ceo dan su gledali filmove i serije. Koron virus ih je zbližio i učvrstio njihovu vezu jer su prvi put otkad su se smuvali, pre nekoliko meseci, zajedno proveli pod istim krovom toliko vremena. Bogdan je izlazio iz Cecine vile samo kad je išao na pregled kod lekara - priča izvor.

Kako prenose domaći mediji, zaljubljeni par je bio sam u kući.

- Niko od Cecinih ukućana nije se bunio što je Bogdan došao u vilu. Te dve nedelje Anastasija je bila u Novom Sadu kod dečka Đorđa Kuljića, a unuk Željko je sa roditeljima Veljkom i Bogdanom bio u Titelu - priča izvor i dodaje da se Cecin dečko pre nekoliko dana ponovo testirao i saznao da je negativan na koronu.

- Bogdan se već vratio u stan koji iznajmljuje u blizini restorana gde radi kao menadžer. I dalje oseća zamor, ali ne želi da zapostavlja poslovne obaveze. Iako više nisu pod istim krovom, Bogdan i Ceca se viđaju skoro svaki dan.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)