"NISAM HTEO NIŠTA DA IMAM S NJOM": Stevan Anđelković i njegova sadašnja supruga se nisu simpatisali u početku - evo zbog čega

Novosti onlajn

09. 04. 2021. u 12:06

PEVAČ Stevan Anđelković venčao se sa svojom devojkom Natašom posle jedanaest godina veze, međutim, sada je otkrio da nisu uvek bili simpatični jedno drugom, ali i interesantan detalj da je prve bračne noći sve pošlo po zlu.

НИСАМ ХТЕО НИШТА ДА ИМАМ С ЊОМ: Стеван Анђелковић и његова садашња супруга се нису симпатисали у почетку - ево због чега

Foto: Printskrin/Jutjub

- Pevao sam u jednom klubu kada sam je ugledao. Međutim, ona je meni bila totalno antipatična. Nisam poželeo ništa da imam sa njom. Bila je dominantna, pravila se važna, a u stvari sve je to bio neki odbrambeni mehanizam, štit. Pitala me je da otpevam neku pesmu, ja sam rekao da je ne znam. Toliko me je nervirala - prisetio se pevač.

Poslala mu je po drugarici ceduljicu sa porukom, a on je pristao da ode na kafu sa njom samo iz pristojnosti. Međutim, posle kraćeg razgovora zaljubio se u sadašnju suprugu.

- To je neverovatno zaista. Njen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidelo. Tad sam joj tek video i oči, usne, kosu, sve. Sa druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je videla uživo, razočarala se, nije jo se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo - rekao je on.

Foto: Printskrin/Jutjub

Kako je otkrio, najlepše mu je bilo kada je ugledao Natašu u venčanici, jer je izgledala "kao boginja". Ipak, prva bračna noć nije protekla onako kako mladenci zamišljaju.

- Njena rodbina nam je u 5 ujutru pozvonila na interfon, jer nisu mogli da nađu smeštaj. Izašla je da im pomogne, ja sam za to vreme zaspao. Kada se vratila, nije mogla da me probudi i zajedno sa komšinicom je morala da obije vrata, kako bi ušla u stan. Pravo ludilo - ispričao je Stevan u emisiji "Od A do Da".

Kao što je poznato, kuma na venčanju bila mu je najbolja prijateljica i koleginica Milica Todorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)