OD MUZIČARA I GLUMCA, DO MONAHA: Sećate ga se kao Milančeta iz "Otvorenih vrata", a danas ga ne biste ga prepoznali FOTO)

Novosti online

07. 04. 2021. u 22:06

RASTKO Lupulović bio je filmski i pozorišni glumac kojeg svi pamtimo iz serije "Otvorena vrata", ali se pre više od dvadeset godina odrekao slave, snimanja i statusa poznate ličnosti, i zamonašio se.

ОД МУЗИЧАРА И ГЛУМЦА, ДО МОНАХА: Сећате га се као Миланчета из Отворених врата, а данас га не бисте га препознали ФОТО)

Foto: Printskrin

Danas je pravoslavni monah i iguman manastira Draganac, a njegovo duhovno ime je Ilarion.

Nekadašnji član benda "Kanda, Kodža i Nebojša", u kojem je bio od 1991. do 1996. godine, uključio se večeras u Dnevnik na RTS-u iz manastira Draganac, a mnogi ga zbog današnjeg izgleda ne bi prepoznali.

U seriji "Otvorena vrata" glumio je Milančeta, ali je to sada njegova davna prošlost.

U trenu kada su se mnoga vrata otvarala pred njim, Rastko se odrekao glume, muzike, slave i svetovnog života i krenuo na svoj put ka Bogu.

Tokom monaškog života u manastiru Dečani, završio je studije teologije, školu ikonopisa i naučio italijanski i albanski jezik.

Pre osam godina, postao je iguman manastira Draganac, koji je duhovni oslonac Srbima iz Kosovskog Pomoravlja.

Kako danas izgleda, pogledajte u galeriji:

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)