HASAN DUDIĆ SE OGLASIO IZ BOLNICE: Na kiseoniku sam, nisam dobro, vidite kako govorim

Novosti online

01. 04. 2021. u 12:19

HASAN Dudić (63) oglasio se za iz bolnice, gde leži pošto se njegovo zdravstveno stanje usled zaražavanja virusom korona zakomplikovalo.

ХАСАН ДУДИЋ СЕ ОГЛАСИО ИЗ БОЛНИЦЕ: На кисеонику сам, нисам добро, видите како говорим

Foto: Printscreen

On je juče, 31. marta, primljen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara, a do tada je bio na kućnom lečenju.

- Ležim u KBC-u, na kiseoniku sam, upala pluća... Malo se proširilo i iskomplikovalo, ali u pravim sam rukama. U bolnici su predivni, nemam reči koliko su ljubazni i pažljivi, svaka čast - počeo je Hasan.

- Daće Bog da bude dobro... Nisam se nadao, išao sam samo na kontrole na Infektivnu i sve je bilo u redu do pre neko veče, samo sam se nabrao hladnoće i tačno sam znao da će da me preseče... Nisam dobro, vidite kako govorim, ali izvući ću se... - rekao je Dudić jedva, pošto su mu kašalj i teško disanje onemogućavali da govori.

Podsetimo, Hasan je pre nekoliko dana ispričao kroz šta prolazi zbog virusa korona.

- Bio sam na VMA i na Infektivnoj klinici. Čuvao sam se, i svuda narodu govorio da se pazi, i mene zakači. Počela je prvo mala temperatura, pa kašljanje. Odem na VMA, ali mi ni na kraj pameti nije bio kovid 19, jer sam se pre mesec dana dva puta kontrolisao. Treći put, međutim, kad su mi rekli da je korona, kad nisam "riknuo" - rekao je pevač.

- U nedelju uveče sam ponovo radio analize, bile su dobre, večeras slede nove. Rezultati su mi k'o bog. Na vreme sam došao, i to je blaži oblik korone, ali nije bilo naivno. Osetio sam kidanje, "rastavljale" su mi se noge, ruke, kičma, glava, prsti… To su bili užasni bolovi, kao da se raspadam - rekao je Hasan za Novosti

- Onda se izgubim u nekom momentu, zadremam pa ne znam ni gde sam. Da li sam na ovom ili na onom svetu. Dolaze ti neke čudne slike, halucinacije, bože me oprosti, sa mrtvima… Sada mi je bolje - dodao je Dudić rekavši da je jedva čekao da napusti bolnicu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)