BILJANA U BOKI: Supruga Janka Tipsarevića otišla u Crnu Goru

M. Ć.

31. 03. 2021. u 13:39

MODNA kreatorka Biljana Tipsarević redovno kači na "Instagram" atraktivne fotografije sa raznih lokacija, na radost pratilaca.

БИЉАНА У БОКИ: Супруга Јанка Типсаревића oтишла у Црну Гору

Foto Instagram/biljanatipsarevic

Atraktivna supruga našeg čuvenog tenisera Janka Tipsarevića, iako je sezona kupanja još uvek daleko, ovih dana i te kako uživa na Crnogorskom promorju.

Baza joj je Portonovi, ne tako davno izgrađen ekskluzivni kompleks u Boki kotorskoj, na mestu nekadašnje vojne kasarne u Kumboru.

Biljana je poslom u blizini Herceg Novog, jer su Tipsarevići upravo na ovoj lokaciji nedavno otvorili tenisku akademiju.

Vremena za uživanje i opuštanje, međutim, uvek ima. Još kad je iza leđa lepi, plavi Jadran, eto radosti i za nju i za njene obožavaoce.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!