OGLASILA SE NINA RADULOVIĆ: Sve sam ispoštovala, vidimo se uskoro!

Novosti online

28. 03. 2021. u 19:17

VODITELjKA Nina Radulović, već neko vreme nije na malim ekranima, a za to je imala veliki razlog.

ОГЛАСИЛА СЕ НИНА РАДУЛОВИЋ: Све сам испоштовала, видимо се ускоро!

Foto: Printskrin TV Pink

Naime, ona je imala operaciju kojoj je morala da se podvrgne kako bi se rešila bola koji ju je dugo mučio.

Lepa Nina, inače, i bivša supruga Branislava Lečića, koga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, nije se oglašavala ovim povodom, a danas se prvi put pojavila u medijima, nakon skandala o kome bruji domaća javnost.

Ona je za TV Pink pričala o svom zdravstvenom stanju i tome kako se sada oseća.

- Ja sam pred Novu godinu morala da se podvrgnem operaciji diskus hernije. Urađena je endoskopski, to je metoda koja je najbezbolnija. Posle anestezije i operacije koja je trajala dva sata, probudila sam se bez bolova. Konsultovala sam nekoliko neurohirurga, ali njihov savet da neće prestati bolovi ako se ne operišem doprinelo je mojoj odluci da to uradim u ovom času. Posle operacije, tu noć ste već na svojim nogama, možete da hodate, sednete bez bolova, svi koji su imali ove probleme znaju o čemu pričam. U banji sam provela tri nedelje na rehabilitacijama. Ja sam sve ispoštovala i nadam se da se uskoro vidimo - poručila je Nina.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)