LEČIĆ SE PONOVO OGLASIO NA MREŽAMA: "Pozivam sve svoje kolege, saradnike i učenike, unazad 40 godina..."

Novosti onlajn

25. 03. 2021. u 15:31

U JAVNOSTI je snažno odjeknula vest da je misteriozni moćnik koji je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld, navodno, glumac i političar Branislav Lečić.

ЛЕЧИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО НА МРЕЖАМА: Позивам све своје колеге, сараднике и ученике, уназад 40 година...

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nakon ove vesti Branislav Lečić se više puta oglašavao saopštenjima i video-zapisima, a sada je na svom Fejsbuk nalogu uputio poseban poziv za sve svoje kolege, saradnike i učenike.

- Pozivam sve svoje kolege, saradnike i učenike, unazad 40 godina, da javno na facebook stranici napišu kakvu su saradnju imali samnom, kakvo iskustvo. Tagujte me, podeliću na svoj profil da svi vide.

- Razumem da kampanja nije uspešna u meri kako je planirana. Poručujem Zorani Mihajlović da se ne nervira. Nije dobro za zdravlje - napisao je Lečić na svojoj zvaničnoj stranici.

Podsetimo, potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović zahvalila je pre nekoliko dana glumici Danijeli Štajnfeld na hrabrosti da prijavi nasilnika koji ju je seksualno napastvovao.

Istakla je da je zgrožena rečima koje na snimku razgovora izgovara čovek koji je pritom i javna ličnost, saopšteno je iz kabineta Zorane Mihajlović.

Više o tome pročitajte u posebnoj vesti KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!