TOZOVAC IZLAZI IZ BOLNICE: Pevač u 85. godini uspeo da pobedi koronu

Novosti onjaln

23. 03. 2021. u 10:56

PREDRAG Živković Tozovac (85) se, kako prenose mediji, izborio sa korona virusom i kroz dva do tri dana će napustiti bolnicu.

ТОЗОВАЦ ИЗЛАЗИ ИЗ БОЛНИЦЕ: Певач у 85. години успео да победи корону

Foto V. Danilov

Tozovac je, kako se navodi, izbegao teške posledice i jer je neposredno pre korone primio kinesku vakcinu.

- Predrag se oseća odlično i današnje prognoze su da će biti otpušten iz bolnice za dva do tri dana. On je primljen sa upalom pluća i bio je samo na kiseoniku iz predostrožnosti. Neposredno pre nego što se zarazio primio je drugu dozu kineske vakcine zbog čega nije imao teže simptome. Zahvaljujući vakcini izbegao je respirator i sa svojih 85 godina uspeo je da prebrodi virus koji ne uspevaju mnogi. Zdravstveni radnici, lekari, svi su veoma zadovoljni njegovim stanjem - kaže izvor.

Podsetimo, Predrag Živković Tozovac primljen je početkom meseca u KBC "Dragiša Mišović" zbog zaraze korona virusom.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024