SMEJALI SU SE KADA JE IZAŠLA NA BINU, A ZANEMELI KAD JE ZAPEVALA: Suzan je postala planetarna senzacija, a danas izgleda drugačije (VIDEO)

Novosti online

22. 03. 2021. u 23:19

SUZAN Bojl je pre 13 godina postala internet senzacija na takmičenju “Ja imam talenat” u Velikoj Britaniji.

СМЕЈАЛИ СУ СЕ КАДА ЈЕ ИЗАШЛА НА БИНУ, А ЗАНЕМЕЛИ КАД ЈЕ ЗАПЕВАЛА: Сузан је постала планетарна сензација, а данас изгледа другачије (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Neuglednoj škotskoj debeljuškastoj usedelici i domaćici od četrdeset i kusur godina podsmehivala se cela sala, kada je rekla da želi da bude pevačica. A onda je zapevala "I Dreamed A Dream".

Sajmon Kauel je zanemeo, žiri je bio u šoku, cela sala je počela da vrišti čuvši kako ona peva. Plasirala se u finale i, iako nije pobedila, njen raskošni glas joj je omogućio da zaradi 22 miliona funti.

Usledile su brojne promene u njenom životu. Iako je ostala da živi u kući u kojoj je oduvek živela, neke stvari su se promenile.


Prva romantična veza koju je imala je sa doktorom koga je upoznala u hotelu i zajedno su otišli na ručak, ali je njihova veza bila isključivo platonska, na insistiranje Bojlove, koja smatra da je predugo bila sama da bi sada imala muškarca.

Ono oko čega se najviše polemisalo u vreme njene najveće slave je fizički izgled koji nije zadovoljavao standarde šoubiznisa. Suzan je imala višak kilograma i nije mnogo marila za fizički izgled.

Danas ona više vodi računa o svom izgledu i zdravlju. Dosta je smršala i promenila imidž, zbog čega izgleda totalno drugačije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024