RASKINULI DŽEJ LO I ALEKS RODRIGEZ: Dva puta odlagali venčanje zbog pandemije - evo zbog čega je došao kraj ljubavi

Novosti onlajn

13. 03. 2021. u 11:12 >> 11:22

AMERIČKA pevačica i glumica Dženifer Lopez (51) i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (45) navodno su okončali su svoju vezu nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije korona virusa.

РАСКИНУЛИ ЏЕЈ ЛО И АЛЕКС РОДРИГЕЗ: Два пута одлагали венчање због пандемије - ево због чега је дошао крај љубави

Foto EPA

Naime, "Pejdž siks" je ekskluzivno objavio da Dženifer i Aleks više nisu zajedno i da je njihovoj velikoj ljubavi koju nisu uspeli da krunišu brakom zbog pandemije, došao kraj.

Par je krajem prošlog meseca boravio u Dominikanskoj Republici gde Dženifer trenutno radi na snimanju novog filma "Shotgun Wedding", a Aleks se sada vratio u Majami, pa mnogi sumnjaju i da je razdvojenost učinila svoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Izvor blizak njima iz Majamija je potvrdio za "Pejdž siks" da im je veza već neko vreme na klimavim nogama i da su raskinuli pre nekoliko dana.

- On je sada u Majamiju i sprema se za bejzbol sezonu, a ona snima film u Dominikanskoj republici - potvrdio je anonimni izvor.

Aleks je u petak objavio fotografiju na Instagramu na kojoj sam pozira na jahti i ima ozbiljan izraz lica. Dženifer i Aleks su vest o veridbi na Bahamima objavili 2019. godine, nakon dve godine veze. Venčanje su odlagali već dva puta, a pevačica je o toj temi javno progovorila pre nekoliko meseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

- Morali smo da otkažemo venčanje zbog korone i karantina. Zapravo smo to već dva puta učinili, samo što ljudi to ne znaju - izjavila je Dženifer i otkrila da su nekoliko puta posetili terapeuta i da je to pomoglo njihovoj vezi tokom teškog razdoblja.

Za sad nije poznato kada su počele nevolje u njihovom raju, ali glasine o raskidu dolaze nakon šuškanja da je Aleks nešto imao sa zvezdom "Southern Charma" Medison Le Kroj.

Njemu bliski izvori su izjavili da on uopšte ne poznaje tu ženu, ali ona je za "Pejdž siks" otkrila da se nikada nisu sreli, ali da su razgovarali telefonom. Nakon tog skandala, Dženifer i Aleks su viđeni zajedno na romantičnoj večeri, a bili su zajedno i na ovogodišnjem "Super Bowlu".

Aleks se nekoliko puta već našao u sred skandala o navodnim prevarama, ali nikada ništa nije bilo službeno potvrđeno i njegovu ljubav s Dženifer ništa nije moglo da poljulja ili se barem tako činilo do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju