MILICA PAVLOVIĆ O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU: "Uspela sam da odolim iskušenjima i eliminišem pogrešne izbore"

Novosti onlajn

10. 03. 2021. u 16:12

PEVAČICA Milica Pavlović retko govori o svom emotivnom životu.

МИЛИЦА ПАВЛОВИЋ О СВОМ ЉУБАВНОМ ЖИВОТУ: Успела сам да одолим искушењима и елиминишем погрешне изборе

Foto: Printsreen

Ipak, nedavno je dala svoj komentar na tu temu. Naime, Milica je priznala da ne voli kada ne zna u šta se upušta.

- Dešava se da se mesecima dopisuješ sa nekim, izlaziš, čak se i desi poljubac ili nešto više, ti već sledećeg jutra ne znaš na čemu si. Mogu da volim do koske, ali ne i da ne znam u šta se upuštam sa partnerom - ispričala je pevačica i dodala:

- Često pričam sa prijateljima upravo o takvim stanjima. Ko se tu čega plaši i zar je bitno ko će kome prvi da se javi? Ako ima strasti, interesovanja i neke lepe energije, svako svoj ponos može da ostavi po strani.

- Dozvoljavala sam sebi slično ponašanje. Učila sam na svojim greškama, radila sam na tome da do sličnih situacija ponovo ne dođe. Ako rešim da sa nekim ostvarim bilo koju vrstu odnosa, nastojim da budem otvorena i iskrena od samog početka, što očekujem i od drugih. Imala sam emotivnih lomova, kao i svaka žena. Na svu sreću, bili su kratkog daha. Unutrašnjom snagom uspela sam da se izborim, odolim iskušenjima i eliminišem pogrešne izbore - rekla je Milica.

- Stičem utisak da ljudi danas ne žele da zagrebu ispod površine onoga što vide. Tu zapravo i nastaje nerazumevanje. Muškarci me idealizuju i to je najčešća greška koju prave - zaključila je pevačica.

(Stori)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)