NAKON PESME "JUTRO JE", JOŠ JEDAN SRPSKI HIT ODUŠEVIO SVET: Momci iz Koreje zapevali "Molitvu", Marija Šerifović oduševljena (VIDEO)

Novosti online

07. 03. 2021. u 19:31

NAKON pesme Nade Topčagić "Jutro je" o kojoj bruji svet zahvaljujući Zlatanu Ibrahimoviću koji je prilikom izlaska na binu prestižnog festivala Sanremo, tražio da se čuje upravo ova numera, još jedna srpska pesma postala je hit u svetu.

НАКОН ПЕСМЕ ЈУТРО ЈЕ, ЈОШ ЈЕДАН СРПСКИ ХИТ ОДУШЕВИО СВЕТ: Момци из Кореје запевали Молитву, Марија Шерифовић одушевљена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Reč je o pesmi "Molitva", sa kojim je Marija Šerifović pobedila na Pesmi Evrovizije 2007. godine, koju su otpevali mladi momci iz jednog korejskog benda i to na perfektnom srpskom jeziku.

Fenomenalnu izvedbu "Molitve" na korejskom pevačkom takmičenju "Fantomski pevač" videla je i Marija, koja nije mogla da sakrije oduševljenje.

Kako je naglasila u objavi, zbog izvođačkih prava nije bila u mogućnosti da objavi snimak njihovog nastupa na svom Instagramu, ali je zato napisala predivnu poruku upućenu talentovanim Korejcima.

- Drage kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija "Molitve" koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i takmičenju. I vidimo se uskoro - napisala je Marija.

Osim toga, Šerifovićeva je jednom od pevača uputila i privatnu poruku, koju je on sa oduševljenjem i nevericom objavio na svom Insta storiju. U poruci je Marija takođe navela da je oduševljena njihovim performansom, a mladi pevač od uzbuđenja nije znao kako da reaguje, te je napisao: "O, moj Bože".

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola