OGLASIO SE TOZOVAC: Pevač iz bolnice otkrio detalje o svom zdravstvenom stanju

Novosti online

06. 03. 2021. u 12:06

PEVAČ srpske narodne muzike Predrag Živković Tozovac, primljen je juče u KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu sa potvrđenim virusom korona i upalom pluća

ОГЛАСИО СЕ ТОЗОВАЦ: Певач из болнице открио детаље о свом здравственом стању

Foto: V.Danilov

Tozovac se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde je priključen na kiseoničku terapiju, a otkrio je sve detalje svog zdravstvenog stanje.

- Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema - rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti sizuacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

- Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu - rekao je Tozovac i dodao da se nada da će uskoro izaći iz bolnice.

- Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta - kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

- Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu...Nadam se da ću se što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim nam se nešto slično desilo - poručio je Tozovac.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)