VRLO SAM SREĆNA ŠTO SAM SRPKINJA: Tanja Bošković objasnila zašto se vratila iz Holivuda

Novosti online

27. 02. 2021. u 08:52

GLUMICA Tanja Bošković u poslednje vreme gotovo da se ne pojavljuje u medijima, a sada je otkrila zbog čega je rešila da se povuče.

ВРЛО САМ СРЕЋНА ШТО САМ СРПКИЊА: Тања Бошковић објаснила зашто се вратила из Холивуда

Foto: Printscreen

- Smatram da nemam šta da kažem, a nemam ni potrebu da učestvujem u nečemu što mi se ne dopada. Prezirem televiziju na dnevnoj bazi, novine isto tako. Zato sam sve prestala da pratim, osim umetnosti i sporta - istakla je Tanja.

- Obožavam da pratim Novaka Đokovića, svetskog broja jedan u ljudskom, moralnom i svakom drugom smislu. Znate, vrlo sam srećna što sam Srpkinja, a naročito kada je neko poput Novaka Srbin - dodala je Boškovićeva, a potom objasnila zbog čega se vratila iz Holivuda, iako je imala priliku da tamo ostane i napravi veliku karijeru.

- Smatram da o toj industriji postoji potpuno pogrešna predstava kod nas. Nikada me nije interesovalo ono što ta sredina ima da ponudi. Bila sam, videla, zahvalila se i vratila nazad. Mnogo me više interesuje da jedan dan gledam u Savu i da ništa ne moram. To je moguće samo ovde - ispričala je glumica.  

(Story)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu