BALAŠEVIĆEV PRVI KOMŠIJA POSLE NJEGOVE SAHRANE: Jako mi je žao, bio je veliki čovek

Novosti online

21. 02. 2021. u 15:32

SLAVNI kantautor, Đorđe Balašević, koji nas je napustio 19. februara u 67. godini života sahranjen je danas u Novom Sadu u krugu najbližih i uz tamburaše.

БАЛАШЕВИЋЕВ ПРВИ КОМШИЈА ПОСЛЕ ЊЕГОВЕ САХРАНЕ: Јако ми је жао, био је велики човек

Đorđe Balašević

Od kapele do grobnog mesta svirali su tamburaši Đoletove pesme: "Mater vetru", "Mala riđa", "Olivera", "Sin jedinac", dok prisutni nisu skrivali tugu i suze na licu.

U Ulici Jovana Cvijića gde je Đole živeo sa suprugom Oliverom, oni koji su ga voleli ostavili su sceće, emotivne poruke i upalili cveće.

Komšija koji živi dve kuće od Balaševićevog porodičnog doma otkrio je da je pevač bio sjajan čovek.

- Nisam video nikog od porodice otkako je preminuo. Žao mi je jako. Družili smo se, bio je čovek. To jedino mogu da kažem. Znate i sami da je bi šaljivdžija veliki - rekao je on.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!