POGLEDAJTE PORUKE KOJE NOVOSAĐANI OSTAVLJAJU BALAŠEVIĆU: Potresne scene ispred kuće pevača, narod od ranog jutra odaje počast (FOTO/VIDEO)

Z. G.

20. 02. 2021. u 11:54

OD ranih jutarnjih sati Novosađani dolaze u Ulicu Jovana Cvijića da upale sveće i polože cveće ispred kuće Đorđa Balaševića, omiljenog sugrađanina koji je preminuo juče na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, od posledica kovida 19.

ПОГЛЕДАЈТЕ ПОРУКЕ КОЈЕ НОВОСАЂАНИ ОСТАВЉАЈУ БАЛАШЕВИЋУ: Потресне сцене испред куће певача, народ од раног јутра одаје почаст (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. Grumić

Tokom sumornog subotnjeg prepodneva, kod mesta na kojem od petka uveče građani pale sveće i ostavljaju vence i cveće, odajući počast svom Đoletu, smenjivali su se njegovi poštovaoci, u najvećoj meri mladi.

- Jako mi je teško. Ali, on će ostati da živi kroz pesme koje nam je podario – prozborila je jedva, kroz suze, jedna obožavateljka čuvenog kantaurora.

Kraj Balaševićeve kuće ostavljeni su i listovi hartija s porukama „Računaj na nas, čuvamo ti Novi Sad“, „Hej Legendo, zbogom iz Oseka!!!“ i crtež s Đoletovim likom.

Sveće su upaljene i na centralnom gradskom Trgu slobode, gde su zastave kod Gradske kuće spuštene na pola koplja.

Još nije objavljeno vreme i mesto sahrane Đorđa Balaševića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu