"U SVAKOM SATU, DANU... UVEK U SRCU I DUŠI" Potresna čitulja Šabanove porodice, dve godine bez kralja narodne muzike

Novosti online

17. 02. 2021. u 10:41

NA DANAŠNjI dan, 17. februara 2019. godine u saobraćajnon nesreći je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a porodica je objavila čitulju sa potresnom porukom za neprežaljenog oca, muža i dede.

У СВАКОМ САТУ, ДАНУ... УВЕК У СРЦУ И ДУШИ Потресна читуља Шабанове породице, две године без краља народне музике

Foto: V. Danilov/Novosti

"Prolazi vreme, a tuga i bol sve veća. Naš voljeni Šaban. U svakom satu, danu... Uvek u srcu i duši čuvaju te tvoji Goca, Mihajlo, Sanela, Ilda, Luka, Una, Ema, Bata i Bojan", piše u čitulji.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Šaban je 16. februara 2019. godine imao nastup u klubu Farinda u Bilefeldu. Nekoliko sati posle nastupa, 17. februara ujutru, tragično je stradao Šaban, kao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić.

Saobraćajnu nesreću, u kojoj su Šaban i Mirsad izgubili život, izazvao je Nemac turskih korena, Alsin Levent (36) koji je optužen za dvostruko ubistvo iz nehata, nanošenje telesne povrede iz nehata, kao i opasne radnje u saobraćaju te vožnju bez vozačke dozvole.

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu "mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!