VAKCINISALI SE JOKSIMOVIĆ I LUKAS: Aca otkrio kako se oseća, a Željko koliki mu je indeks na antitela

Novosti online

08. 02. 2021. u 20:08

ВАКЦИНИСАЛИ СЕ ЈОКСИМОВИЋ И ЛУКАС: Аца открио како се осећа, а Жељко колики му је индекс на антитела

Foto: Novosti

IMUNIZACIJA u Srbiji svakog dana napreduje, a veliki broj poznatih se uveliko vakscinisao. Željko Joksimović i Aca Lukas obelodanli su da su primili vakcinu protiv korona virusa.

Lukas se oseća odlično i dodaje da jedva čeka da se vrati normalnom životu i poslu:

- Danas sam otišao na “Torlak” da primim vakcinu i sve je prošlo kako treba. Odlučio sam se za kinesku, nisam ni osetio ubod. Odmah sam nastavio normalno da se ponašam, završavao sam ceo dan neke obaveze po gradu. Sve je u redu, treba da se vakcinišemo svi da bi ovaj haos što pre prošao - rekao je Aca za medije.

Željko Joksimović takođe se vakcinisao protiv korona virusa, a nakon izvesnog vremenskog perioda uradio je test na antitela. Kako je u Srbiji odavno počela masovna vakcinacija stanovništva protv korone, među prvim građanima Joksimović je primio vakcinu.

Nakon određenog broja dana, koliko je potrebno da prođe do stvaranja antitela na koronu, što znači da osoba ne može da se zarazi, Željko je uradio test na antitela i kada je dobio rezulat objavio je isti na svom Instagram storiju.

Muzičar je podelio da mu je indeks na atitela 12,82, dok u graničniku stoji da je ispod 1,00 negativan, a iznad 1,00 pozitivan. To znači da Joksimović ima antitela i da je određeni period zaštićen od korona virusa.

- Znači, vakcina! - napisao je Željko u opisu fotografije, što znači da baš kao i oni koji su preležali koronu i imaju antitela, ima ih i muzičar, zahvaljujući vakcini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)