STIŽE ČETVRTO DETE: Lepotica Jelena Bin Drai još jednom u blagoslovenom stanju

V.N.

21. 01. 2021. u 10:16

СТИЖЕ ЧЕТВРТО ДЕТЕ: Лепотица Јелена Бин Драи још једном у благословеном стању

Foto ATA Images

NEKADAŠNJA manekenka, mis Jugoslavije za 1998. godinu i supruga arapskog milijardera Saida bin Draija (46), Jelena bin Drai (41), trudna je po četvrti put.

Lepa Jelena upoznala je Saida 2003, a nasledniku jedne od najmoćnijih porodica u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, "teškom" dve milijarde dolara, zaklela se na večnu ljubav 2008. Par ima ćerku Asju (10) i sinove Hilala (9) i Hamdana (7). Po Kuranu, Asja je bila supruga faraona i prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači "mlad mesec", a Hamdan - "milostiv".

Jelena, tada Jakovljević, ušla je u istoriju osvojivši tri od pet titula na jednom izboru. Ona je 1998. proglašena za mis Jugoslavije, mis fotogeničnosti i mis interneta. Kao jedan od prvih supermodela u regionu, otišla je u Dubai 2001. Budućeg supruga upoznala je na večeri kod druga, ali Said tad uopšte nije obraćao pažnju na nju.

Foto Instagram/jelenabindrai

Priznala je da je u to vreme imala 48 kilograma i verovatno mu delovala ispijeno, jer se Saidu, kao i svakom Arapinu, dopadaju žene sa izraženim oblinama. Zainteresovala ga je kada su počeli da razgovaraju, a zajednički život započeli su posle samo dve nedelje zabavljanja. Venčali su se u Dubaiju, a u svatove im je došlo 300 ljudi.

Jelena je posvećena majka, ali i uspešna poslovna žena, koja u Dubaiju vodi kozmetičke salone, spa-centre, dečje obdanište, bavi se modom i humanitarnim radom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)