GLUMICA DOBILA NEOČEKIVAN POKLON: Marija Petronijević pozirala sa ovcom, pljušte pohvale (FOTO)

NovostiOnline/M.K.

21. 12. 2020. u 14:12

GLUMICA Marija Petronijević objavila je fotografije na svom Instagram profilu, na kojima se pohvalila neobičnim poklonom - ovcom.

ГЛУМИЦА ДОБИЛА НЕОЧЕКИВАН ПОКЛОН: Марија Петронијевић позирала са овцом, пљуште похвалe (ФОТО)

Foto: Instagram

Naime, glumica je pozirala sa domaćom životinjom, a pored objave je naglasila da joj je ovčica najlepši pokon ove godine. 

Podsetimo, glumica se vratila svoje u rodno selo Visibabe kod Požege, gde je počela da se bavi poljoprivredom i uzgajanjem jagode.

U maju 2019. suočila se sa velikim problemom, kada su joj jako nevreme i grad uništili 25 tona jagoda zbog čega je priznala da je tada bila očajna. Ona često boravi na relaciji Beograd-Visibabe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!