U 2021. UZ SVETSKE ZVEZDE: Egzit televizija priprema bogat program za Novogodišnju noć

S. B.

20. 12. 2020. u 10:00

POVODOM obeležavanja dve decenije od osnivanja "Egzit" festivala, Egzit televizija će u novogodišnjoj noći emitovati specijalni višečasovni program, sa nastupima nekih od najvećih imena - "Kjur", "Prodidži" (na slici), Dejvid Geta, Mobi, "Motorhed", "Pet šop bojs", "Čejnsmokers", Lijam Galager, "Fejtles"...

У 2021. УЗ СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ:  Егзит телевизија припрема богат програм за Новогодишњу ноћ

Foto D. Dozet

- Eklektričan miks istorijskih nastupa sa glavne bine ujediniće 31. decembra fanove širom planete u najboljim željama za Novu godinu, od koje svi očekujemo da će biti neuporedivo bolja nego ova - kaže Maja Starčević, programski menadžer za glavnu binu.

- Kako će većina ljudi predstojeće praznike provesti u svojim domovima, zbog specifičnih okolnosti, odlučili smo da ponudimo svima "Egzit" ("izlaz" na engleskom), iz trenutne situacije i podelimo sa njima neke od najznačajnijih trenutaka tokom proteklih 20 godina.

Inače, velika proslava 20 godina festivala "Egzit" biće održana od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)