MILOŠ BIKOVIĆ ZARAŽEN KORONOM: Evo u kakvom je stanju srpski glumac!

Novosti online

17. 12. 2020. u 21:40

JEDAN od najtraženijih srpskih glumaca Miloš Biković zaražen je virusom korona.

МИЛОШ БИКОВИЋ ЗАРАЖЕН КОРОНОМ: Ево у каквом је стању српски глумац!

Foto ATA Images

Kako je otkrio izvor blizak Bikoviću, on nešto duže od deset dana ima simptome, pa sada ne izlazi iz kuće, a izbegava i da se javlja na telefon kako neko ne bi saznao da je bolestan!

Miloš se oseća dobro, međutim, mora da miruje dok mu drugi test ne pokaže da je negativan na virus.

- On je uprkos celoj situaciji u zemlji i svetu, i te kako imao poslovnih angažmana. Cela ova situacija ga je onemogućila da određene projekte završi na vreme, međutim, Miloš se dobro oseća i veruje da će uskoro ponovo početi sa snimanjima - kaže pomenuti izvor.

Iako je oduvek aktivan na društvenoj mreži Instagram, u poslednjih nekoliko nedelja Biković je objavljivao stare fotografije kako na svom profilu, tako i u okviru opcije stori, očigledno ne želeći da izazove sumnju da se nešto dešava u njegovom životu. 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)