MILAN KALINIĆ O STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Volan mu je uleteo u grudni koš, ležao je sa otvorenim očima

Novosti online

10. 12. 2020. u 13:02

VODITELj Milan Kalinić je pre pet godina doživeo saobraćajnu nesreću kod Brusa kada se sudario sa vozilom mađarskih registarskih oznaka.

МИЛАН КАЛИНИЋ О СТРАВИЧНОЈ САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Волан му је улетео у грудни кош, лежао је са отвореним очима

Foto Vojislav Danilov/Promo

Voditelj emisije "Preživeli" rešio je da ugosti svoju suprugu Sandru i pred njom i publikom iznese detalje stravične nezgode.

On je otkrio kroz šta je prošao u tim trenucima i u kakvom je stanju zatekao drugog vozača. 

- Situacija koju nikad neću da zaboravim u životu. Ja prilazim kolima i hoću da vidim ko je u kolima i šta se dešava, i zatičem situaciju... Ja kako sam udario tačno u taj vozačev deo, njemu je volan uleteo u grudni koš. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima - pričao je Kalinić drhtavim glasom.

Podsećamo, voditelj i glumac Milan Kalinić je zbog ove saobraćajne nesreće osuđen na novčanu kaznu od 250.000 dinara i meru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca i 22.000 dinara sudskih troškova, odlučeno je tada u Osnovnom sudu u Brusu.

Prilikom udesa, teške telesne povrede zadobili su vozač i putnica u "suzukiju" mađarskih registarskih oznaka, dok je druga putnica u tom automobilu zadobila lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)