"TO VIŠE NIJE BIO ONAJ DŽEJ": Reči Merime NJegomir o preminulom kolegi slamaju srca

V. Pantelić

06. 12. 2020. u 16:23

PROSLAVLjENI folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini, u svom domu na Dorćolu nakon duge bolesti.

ТО ВИШЕ НИЈЕ БИО ОНАЈ ЏЕЈ: Речи Мериме Његомир о преминулом колеги сламају срца

Foto: Printskrin

Oprostila se i pevačica i koleginica Merima Njegomir.

- Žao mi je stvarno. Znali smo se, radili smo zajedno, bio je jedan veseljak. Videla sam u poslednje vreme da se mnogo ugojio, bio je potpuno drugi Džej, da li zbog bolesti, ne znam zašto, to više nije bio onaj Džej, kao da je uključen u struju. Kad je prvi put objavio ploču "Zar ja da ti brišem suze", samo sam to slušala u kolima, i toliko da se kaseta izlizala, pa sam kupila novu. Tako su dobre bile te pesme i poseban stil je imao, divni tekstovi koje je Marina napisala. Uživala sam u njegovim pesmama, napevali samo ih se na zabavama "Gde si sad moja ružo", "Ugasila si me, kao zadnju cigaretu" - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade