"TRAŽILA SAM POMOĆ PSIHOTERAPEUTA": Milica Todorović otkrila kako se oseća posle raskida sa Strugarom

Novosti online

02. 12. 2020. u 21:58

OVOG proleća pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar stavili su tačku na svoju petomesečnu ljubavnu vezu. Svako je bez ružnih reči krenuo svojim putem, a pevačica je sada priznala da je posle raskida kupila psa kako ne bi bila usamljena, budući da se samoće najviše boji.

ТРАЖИЛА САМ ПОМОЋ ПСИХОТЕРАПЕУТА: Милица Тодоровић открила како се осећа после раскида са Стругаром

Foto: Instagram

- Moja priča sa Petrom je završena. Ne gledam u prošlost, već samo u budućnost. Vidite da sam sada prava dama sa psom. Ne volim kad sam sama, iskreno, moj najveći strah je od samoće. Zato sada imam kucu i nikad mi nije dosadno - počela je priču Milica, koja se rado obraća psihoterapeutu, kad god za tim oseti potrebu.

- On mi mnogo pomaže. Kad god mi zatreba razgovor, odem kod njega. Ponekad se suočavamo sa raznim problemima i ne možemo sami da ih rešimo. Kad bi ljudi shvatili da je odlazak kod stručnog lica najbolje utrošen novac, onda ih ne bi bilo sramota.

Obožavam te seanse! Odem, izručim sve svoje probleme, ponekad se rasplačem, skinem teret... Ma, milina!

Drugačije je nego kada ispričaš prijatelju, jer sve vreme imaš na pameti da prekoputa tebe sedi lekar. Prija mi to i svima bih rado preporučila - rekla je Milica za Hit Informer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir