NIJEDAN ŽIVOT NIJE VREDAN NASTUPA: Ana Bekuta o ponovnom otvaranju klubova

V.N.

01. 12. 2020. u 08:50

PEVAČICA folk i narodne muzike Ana Bekuta (61) otvorila je dušu i na "Instagramu" objavila kako joj je strašno da gleda i sluša kolege iz zemlje i regiona koji navijaju da se ponovo otvore klubovi, kako bi mogli ponovo da pevaju.

НИЈЕДАН ЖИВОТ НИЈЕ ВРЕДАН НАСТУПА: Ана Бекута о поновном отварању клубова

Ana Bekuta

Veli Ana da je rastužuje kada deo javnosti tumači njene objave na društvenim mrežama kao kukanje zato što ne radi.

- Ko sam ja da kukam, živa i zdrava, pored hiljada obolelih koji se ovih dana bore za život - napisala je Bekuta.

- Ko sam ja da se žalim, pored naših lekara koji svaki dan neumorno rade sate i sate prekovremenih i za bedne plate reskiraju zdravlje i život? Iza mene je 35 godina karijere i čitav jedan život. Bilo je i dobrih i loših dana. Srećna sam što sam zaradila za život pevajući. Zato je strašno gledati i slušati kolege koji navijaju da se ponovo otvore klubovi kako bismo mogli ponovo da pevamo. Da li ste normalni? Nijedan ljudski život nije vredan nečijeg nastupa, a ni nečije karijere.

Ana dodaje da su sva zla prošla, pa će proći i ovo:

- Da, verovatno ćemo ostati bez para. Verovatno će nam stvari koje su bile svakodnevica postati luksuz. Možda ćemo svi da osetimo kako je to razvlačiti malu sumu novca od prvog, do prvog. Možda ćemo tako shvatiti kako živi prosečan lekar u Srbiji. Čuvajte se, važno je da preživimo. Ponovo će biti radosti i života. Prošlo je sve, proći će i ovo. Pevaćemo ponovo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu