VOLITE SERIJU "PRIJATELJI"? Metju Peri ima važnu vest za vas

Novosti online

13. 11. 2020. u 23:58

GLUMAC Metju Peri potvrdio je snimanje specijalne epizode hit-serije "Prijatelji".

ВОЛИТЕ СЕРИЈУ ПРИЈАТЕЉИ? Метју Пери има важну вест за вас

Foto: EPA

Peri, koji u seriji tumači lik Čendlera Binga, objavio je vesti na svom nalogu na Tviteru.

- Ponovno okupljanje "Prijatelja" zakazano je za početak marta. Izgleda da je pred nama godina puna obaveza, i to mi se dopada - napisao je Peri.

Specijalna epizoda serije trebalo je da bude snimljena u avgustu ove godine, ali zbog pandemije koronavirusa je odložena.

Nova epizoda će okupiti originalnu glumačku postavu: Perija, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisu Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Globalni hit "Prijatelji" emitovao se u periodu od 1994. pa sve do 2004. godine.

Finale serije gledalo je više od 52 miliona gledalaca, navodi BBC.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)