TIGAR UZVRAĆA UDARAC: Biznismen Dejan Popović tvrdi da mu Aca Lukas duguje čak 130.000 evra

E.R.

07. 11. 2020. u 12:46

UPAD sudskih izvršitelja u stan pevača Ace Lukasa zbog navodnih dugova prema biznismenu Dejanu Popoviću Tigru, digao je u sredu veliku prašinu.

ТИГАР УЗВРАЋА УДАРАЦ: Бизнисмен Дејан Поповић тврди да му Аца Лукас дугује чак 130.000 евра

Foto ATA Images/Foto Instagram/dejan_popovic_tigar

Folker, kome je prekjuče zbog svega pozlilo, ističe da nema ni govora o tome da duguje, kako ga je nazvao, zelenašu Popoviću 80.000 evra, koliko se pominjalo, i da mu je dug već isplatio.

Ubrzo se oglasio i Tigar koji ne samo da pobija Lukasovu priču, već navodi da se radi o znatno većoj cifri.

- U toku je zakonsko sudsko izvršenje, radi se o sumi od oko 130.000 evra - precizira Popović. - Kompletan postupak izvršenja se vodi po zakonu, na osnovu pravosnažne sudske presude Višeg suda u Beogradu. Lukas je aktivno učestvovao u tom postupku i iskoristio sva pravna sredstva i žalbe, tako da je bespredmetno pričati o prirodi i osnovi duga.

Tigar je dodao da može samo da posavetuje Lukasa da ne odugovlači sa vraćanjem duga, jer su kamate na taj iznos velike.

Dejan Popović Tigar poznat je po navodnim vezama sa brojnim srpskim voditeljkama, misicama, starletama i učesnicama rijalitija "Zadruga" i "Parovi". Za njegovo ime su vezivali, između ostalih, Snežanu Dakić, Aleksandru Subotić, Anu Korać, Sanju Papić, Jelenu Milošević, Kristinu Spremo, kao i "modelsice" Anastasiju Buđić i Ružicu Veljković. Zorana Andrić, još jedna članica ove grupe, postala mu je žena, i sa njom ima sina. Spremo i Buđićeva su se, navodno, i potukle zbog njega. Pisalo se i da se Tigar viđao sa "državnom starletom" Dušicom Jevđenović.

Bivše Ana Korać, Snežana Dakić i Aleksandra Subotić, Foto ATA Images

Popović je, kako se navodi, diplomirani ekonomista. U avgustu 2014. policija je raspisala potragu za njim zbog sumnje da je, kao vlasnik kockarnica "Lavovi" koje su nekad pripadale porodici Bulić, organizovao igre na sreću bez odobrenja nadležnih organa. Za Popovića su mediji pisali da je i vlasnik "Dimanog grupe", kao i još nekoliko firmi u inostranstvu. U njegovom vlasništvu je, navodno, i fabrika sapuna u Hongkongu.

Tigar je 2017. uhapšen zbog sumnje da je 12. novembra te godine pretukao bivšeg policajca Milana Trticu ispred njegove kuće u Kumodraškoj ulici, posle gostovanja u emisiji "Upoznajte Parove" na TV Hepi. Policija je tada saopštila da je Popović Trticu više puta udario u glavu i naneo mu teške telesne povrede, opasne po život. Trtica je zatim prebačen u Urgentni centar, gde je nekoliko dana bio u komi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)