DOBRO POZNATO LICE: Evo koja nova voditeljka će doći na mesto Jovane Joksimović u Jutarnjem programu TV Prva

Novosti online

31. 10. 2020. u 22:40

BOJANA Ristivojević navodno će zameniti koleginicu Jovanu Joksimović, umesto koje će voditi jutarnji program. Prva TV ponudila je bivšoj voditeljki "Parova" da vodi jednu od najgledanijih emisija na ovoj televiziji, što je ona, navodno, prihvatila.

ДОБРО ПОЗНАТО ЛИЦЕ: Ево која нова водитељка ће доћи на место Јоване Јоксимовић у Јутарњем програму ТВ Прва

Foto: Instagram

Otkako je pre više od godinu dana napustila jato Hepi televizije, gde je i započela voditeljsku karijeru i postala jedno od omiljenih TV lica, spekulisalo se gde će Bojana preći.

Komentarisalo se i da je u pitanju upravo TV Prva, ali je ona sve donedavno ovu informaciju čuvala od javnosti, ne želeći da komentariše medijske navode. Ipak, nedavno je i sama priznala da je prešla na ovu televiziju, ali nije htela da otkriva koji je projekat je u pitanju. Sve donedavno. Poslednjih nedelja Ristivojevićeva često putem Instagrama objavljuje fotografije iz ove medijske kuće, gde nagoveštava da publici sprema novi projekat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌾🌾🌾

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on Oct 21, 2020 at 10:15am PDT

Kako smo saznali od izvora bliskih produkciji Prve televizije, u pitanju je emisija koja uveliko postoji u njihovoj programskoj šemi - jutarnji program, a koji su donedavno vodili Jovana Joksimović i njen kum Srđan Predojević.

Međutim, kako je pre mesec dana pukla tikva između voditeljskog dvojca i čelnika televizije, oni su odlučili da odu. Tačnije, Srđan je dobio otkaz, dok je Jovana svojevoljno otišla. S jedne strane spekuliše se da se voditeljski par nije složio s odlukom televizije da petkom program vodi Filip Čukanović, a s druge strane, priča se i kako su njih dvoje postali preskupi za televiziju jer su navodno imali ogromne plate.

Bojana se navodno dugo pripremala za ovaj angažman, da je istraživala, učila stvari koje su joj bile manje poznate, s obzirom na to da je dosad vodila drugačiji tip emisija. Ona je nedavno snimila i pilot-emisiju jutarnjeg programa, a produkcija je, kako kažu, i više nego zadovoljna.

Sagovornik otkriva da oni smatraju da Bojana ima sve što je poželjno za jedno TV lice - dobru dikciju, informisanost, snalažljivost u nezgodnim situacijama, sposobnost improvizacije, ali i lep izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👢👢 @kicks_and_heelz ✅

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on Oct 17, 2020 at 7:21am PDT

On navodi da je nova voditeljka skoro potpuno spremna da počne sa radom, što se očekuje u skorijem periodu. Nije još poznato da li će jutarnji program voditi sama ili će, baš kao i Jovana, imati partnera u emisiji, ali ono što se zna jeste da će u jutarnjim časovima biti svakog jutra od ponedeljka do četvrtka, dok je petak rezervisan za Filipa.

Bojana se oglasila kako bi prokomentarisala za domaće medije ove navode:

- Ja sam zaposlena na TV "Prva", a o mom angažmanu i pojavljivanju na televiziji odlučuje menadžment kompanije - rekla je ona. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)