BRUS SPRINGSTIN OBJAVIO NOVI ALBUM: Neuništivi roker nastavlja sa hitovima (VIDEO)

Tanjug

25. 10. 2020. u 13:17

ČUVENI američki rok muzičar Brus Springstin objavio je novi studijski album “Letter to You” izdavača “Columbia Records” iz Njujorka, koji je nastao u slavu žive muzike i dugogodišnjeg prijateljstva sa pratećim sastavom “E Street Band”, navodi diskografska kuća “MenArt” zadužena za objavu albuma u celom regionu.

БРУС СПРИНГСТИН ОБЈАВИО НОВИ АЛБУМ: Неуништиви рокер наставља са хитовима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Album velikog rok umetnika najavljen je singlom i spotom istog imena “Letter to You”, gde je "uhvaćena neuporediva snaga žive svirke rok grupe koja se ponovo okupila i zajedno zasvirala, i pokazala nesalomivu decenijsku vezu koja postoji između muzičara, ali pre svega, prijatelja".

Bend se okupio prvi put nakon turneje “The River” iz 2016. godine i snimio veoma brzo 12 pesama, među njima tri, prethodno neobjavljene numere još iz 70-tih godina: “Janey Needs a Shooter”, “If I Was the Priest” i “Song for Orphans”

Album u produkciji slavnog muzičara i kolege Rona Aniela snimljen je za samo pet dana u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džersiju.

Time je odata počast dugovečnom E Street Band, samoj rok muzici i njenoj ulozi u životu slavnih muzičara i pre svega izuzetnom saradnjom muzičara Springstina kojeg svi zovu “The Boš” i ovog sastava.

Novi album prati dokumentarac “Bruce Springsteen: Letter to You” ekskluzivno na Apple TV+, koji je režirao Thom Zimny, sa većim brojem snimljenih nastupa "E Street Band", studijskim snimcima i prethodno neobljavljenim arhivskim materijalom.

Autor i filmske muzike i pesama za mnoge hitove velikog ekrana (Filadelfija, Džeri MekGvajer, Rvač, Savršena oluja) i tvorac izuzetno unosnih turneja po celom svetu,Springstin daje suštinski uvid u novi album, misli i osećanja koje on budi, kroz reminiscenciju njegovog čitavog muzičkog opusa.

Datum izlaska novog albuma u Srbiji diskografska kuća MenArt će naknadno objaviti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)