"GRESI ĆE BITI SAMO MOJI": Ceca Ražnatović citirala na "Instagramu" pesnika Duška Trifunovića

M. Ć.

19. 10. 2020. u 09:30

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović mnoge je iznenadila emotivnim postom na "Instagramu", objavljujući stihove Duška Trifunovića.

ГРЕСИ ЋЕ БИТИ САМО МОЈИ: Цеца Ражнатовић цитирала на Инстаграму песника Душка Трифуновића

Foto ATA Images

Popularna pevačica prenela je reči koje su je, očigledno, baš pogodile:

- Grešio sam mnogo, i sad mi je žao i što nisam više, i što nisam luđe jer, samo će gresi, kada budem pao, biti samo moji - sve je drugo tuđe. Grešio sam mnogo, učio da stradam, leteo sam iznad vaše mere stroge, grešio sam, jesam, i još ću, bar se nadam svojim divnim grehom da usrećim mnoge.

Foto Tanjug

Pored stihova, Ceca je kratko napisala "Sjajni Duško Trifunović". Njeni obožavaoci su pokazali da su i njih ovi stihovi proslavljenog pesnika dirnuli. Između ostalog, osvanuo je i ovaj komentar:

- Svi sveci i svetice, draga naša Ceco, jedino si ti najgrešnija osoba u Srbiji. Više mi je preko glave takvih, nazovimo, moralista koji samo gledaju šta drugi rade. Neka si ti nama živa i zdrava, a svako neka nosi svoj krst.

Cecini pratioci su napisali i da je "greh okej, ako nikog nismo ugrozili zbog istog", kao i da je sada "trend da se greši". Ujedno su lepe reči nanizali o Dušku koji je ostavio značajan trag i kao tekstopisac velikih hitova - doduše, u roku i popu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!