ZADRŽAN U POLICIJI 48 SATI: Rasta danas na saslušanju

S. J. M.

04. 10. 2020. u 07:15

PRESTONIČKI reper Stefan Đurić Rasta, danas će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu, jer je kod njega nađena značajna količina narkotika.

ЗАДРЖАН У ПОЛИЦИЈИ 48 САТИ: Раста данас на саслушању

Foto arhiva

On je uhapšen u centru grada u petak popodne i uveče mu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Prema još nepotvrđenim informacijama, kod Raste je najpre pronađeno pet kesica marihuane. Nakon što je priveden u policijsku stanicu, inspektori su otišli u njegov stan gde je u pretresu nađen još kilogram narkotika. Navodno je u pitanju malo jača marihuana - skank. Ipak, o kojoj se tačno drogi radi biće utvrđeno veštačenjem, što je uobičajena praksa u ovakvim slučajevima.

Zbog ovoga će protiv Raste, kako smo saznali, danas policija podneti tužilaštvu krivičnu prijavu najverovatnije za krivično delo neovlašćena proizvodnja, posedovanje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Sa popularanim pevačem u petak je uhapšen i B. L. kod kojeg je navodno, pronađen kokain i protiv njega će takođe biti pokrenut postupak.

Foto arhiva

Ovo nije prvi put da je Rasta privođen zbog narkotika. Pre godinu i po dana takođe je priveden, kada su policajci koji su zaustavili njegov automobil na Novom Beogradu, osetili iz automobila miris marihuane. Tada je podneta krivična prijava i Rasta je završio na sudu. Pošto je tom prilikom kod njega pronađena manja količina "trave", utvrđeno je da je bila za ličnu upotrebu, pa mu je izrečena kazna od 120.000 dinara. Ovaj muzičar, inače, već godinama javno koristi i promoviše marihuanu. Vrlo često na instagram-stori kači slike i snimke kako puši "travu". Čak je snimio i spot za jednu pesmu u kojoj sa drugarima puši i razmenjuje marihuanu. Pisalo se i da kao član žirija jednog tv šoua nije mogao da izdrži snimanje dugotrajnog finala, pa je u pauzi pred svima zapalio džoint.

Rasta je bivši muž pevačice Ane Nikolić, sa kojom ima ćerku Taru. Veliku buru u javnosti pokrenula je jedna njegova fotografija upravo sa ćerkicom, na kojoj se vidi da je sa strane odložen zavijeni džoint. Inače, razvod sa Anom i njihove svađe nedeljama su punili novinske stranice, ali kažu da sada zbog ćerke Tare, njih dvoje normalno razgovaraju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a