"KAKVA TELEVIZIJA, TAKVA I OBJAVA": Jovana Joksimović se žestokim rečima obrušila na TV Prva

Novosti online

21. 09. 2020. u 13:09

VODITELjKA Jovana Joksimović oglasila se na njenom Instagram profilu nakon zabrane te televizije da puste u zgradu novinara i njenog kolegu Srđana Predojevića!

КАКВА ТЕЛЕВИЗИЈА, ТАКВА И ОБЈАВА: Јована Јоксимовић се жестоким речима обрушила на ТВ Прва

Foto: TV Prva/Printskrin

Prva televizija odlučila je da prekine saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog “nepoštovanja radnih obaveza”, saopšteno je na Instagram profilu ove televizije.

Podsećamo, ranije danas u medijima se pojavila vest da je Srđanu Predojeviću od jutros zabranjen ulazak u ovu televiziju.

Jovana Joksimović je uz sliku zvaničnog saopštenja TV Prva napisala i sledeću poruku:

“Kakva televizija, takva i objava”, uz tri znaka uzvika.

Foto: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (11)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!