INSPEKCIJA NA SPLAVU NA KOM JE PEVALA KARLEUŠA: Prijava vlasniku zbog gužve na "Portu"

NovostiOnline/V.N.

17. 09. 2020. u 10:29

INSPEKCIJA Ministarstva zdravlja upala je preksinoć sa policijom na beogradski splav "Port", gde je pevala Jelena Karleuša. Kako, prema pisanjima medija, nisu poštovane mere zaštite u borbi za suzbijanje virusa kovid 19, protiv vlasnika je podneta prijava sudiji za prekršaje.

ИНСПЕКЦИЈА НА СПЛАВУ НА КОМ ЈЕ ПЕВАЛА КАРЛЕУША: Пријава власнику због гужве на Порту

Foto: Ata images

Kako saznaju "Novosti", vlasnik splava je već morao da plati kaznu zbog toga što je jedan od prethodnih nastupa još uvek trajao u 1.05 ujutru, odnosno, pet minuta posle obaveznog zatvaranja klubova. Inspekcija je sada stigla u 00.45, Karleuša je po propisima završila nastup u jedan čas po ponoći, i sa te strane nije bilo problema.

Konobari i šankeri su se držali propisa, nosili su maske, međutim, problematičan je bio broj ljudi na splavu.


Očevici navode da je objekat bio prepun i da je podneta prijava sudiji zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera. Proteklog vikenda, u subotu, 12. septembra, isto je urađeno i u Novom Sadu, u lokalu u kojem je pevala Dara Bubamara.


Karleuši je nastup na "Portu" bio prvi posle sedam meseci u Beogradu. Za tu priliku ona je odabrala provokativni zeleni kostim. U istom tonu su bile i plesačice, koje su nosile zaštitne maske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)