INSPEKCIJA NA SPLAVU NA KOM JE PEVALA KARLEUŠA: Prijava vlasniku zbog gužve na Portu

NovostiOnline/V.N.

17. 09. 2020. u 10:29

ИНСПЕКЦИЈА НА СПЛАВУ НА КОМ ЈЕ ПЕВАЛА КАРЛЕУША: Пријава власнику због гужве на Порту

Foto: Ata images

INSPEKCIJA Ministarstva zdravlja upala je preksinoć sa policijom na beogradski splav "Port", gde je pevala Jelena Karleuša. Kako, prema pisanjima medija, nisu poštovane mere zaštite u borbi za suzbijanje virusa kovid 19, protiv vlasnika je podneta prijava sudiji za prekršaje.

Kako saznaju "Novosti", vlasnik splava je već morao da plati kaznu zbog toga što je jedan od prethodnih nastupa još uvek trajao u 1.05 ujutru, odnosno, pet minuta posle obaveznog zatvaranja klubova. Inspekcija je sada stigla u 00.45, Karleuša je po propisima završila nastup u jedan čas po ponoći, i sa te strane nije bilo problema.

Konobari i šankeri su se držali propisa, nosili su maske, međutim, problematičan je bio broj ljudi na splavu.


Očevici navode da je objekat bio prepun i da je podneta prijava sudiji zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera. Proteklog vikenda, u subotu, 12. septembra, isto je urađeno i u Novom Sadu, u lokalu u kojem je pevala Dara Bubamara.


Karleuši je nastup na "Portu" bio prvi posle sedam meseci u Beogradu. Za tu priliku ona je odabrala provokativni zeleni kostim. U istom tonu su bile i plesačice, koje su nosile zaštitne maske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)