GOLOTINJA NA RTS: Intimne scene u novoj domaćoj seriji, glumci se prepustili strastima (FOTO)

Novosti online

13. 09. 2020. u 22:06

U NOVOJ seriji "Močvara" koja se prikazuje na "Superstar TV-u" i "RTS-u" emitovane su intimne scene Gorana Bogdana i Marte Bjelice.

ГОЛОТИЊА НА РТС: Интимне сцене у новој домаћој серији, глумци се препустили страстима (ФОТО)

Foto: Printskrin RTS

Sada glavni junak, hrvatski glumac Goran Bogdan, otkriva da je njegovog junaka "Nikolu bilo veoma teško pripremiti i razdraditi", ali ne i snimiti škakljive scene s Martom Bjelicom.

Foto: Printskrin RTS

 

- Meni je svejedno kakvu scenu snimam, nije mi bitno da li su to intimne scene ili neke druge. Intimne scene nisu drugačije od bilo kojih drugih, a meni je bitno da ih napravimo što boljim za gledanje. Davno sam prestao da budem stidljiv. S Martom Bjelicom je bilo predivno sarađivati, smatram da je njena uloga odlična i apsolutno bitna kao moja. Ta linija i njihov bračni odnos su i te kako bitni za razvoj i Nikole kao lika i cele priče. A, Marta je, videćete i sami, i više nego pokazala da zna i ume da ispuni zadatak - rekao je on za medije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!