KANJE VEST ZA PREDSEDNIKA SAD: Mene ne može niko da plati, bogatiji sam od Trampa

Tanjug

05. 09. 2020. u 21:01

AMERIČKI reper, producent i modni dizajner Kanje Vest (43) je demantovao da ga Republikanska stranka plaća da se kandiduje na predsedničkim izborima ove godine.

КАЊЕ ВЕСТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА САД: Мене не може нико да плати, богатији сам од Трампа

Foto: AP

Naime, poznati reper je u jednom podkastu govorio o tome da je čuo mnoge tračeve na njegov račun da se dogovorio sa Republikancima da se kandiduje za predsednika Amerike, kako bi privukao glasače Trampovog rivala Džoa Bajdena (77), koji je na čelu Demokratske stranke.

On je u podkastu rekao da njega niko ne može da plati, a sve to dolazi nakon što je reper 50 Cent rekao da se Kanje kandidovao samo da bi "privukao pažnju na sebe i stvorio diverziju za nekog drugog".

- Da li biste se kandidovali protiv nekoga ko vam je upravo dao 2 miliona dolara? - govorio je 50 Cent nedavno u jednom podkastu.

50 Cent se pozvao na članak koji je izašao u magazinu "Forbs" u kom piše da je Kanjeova modna kompanija "Yeezy" dobila zajam od 2 miliona dolara od Programa zaštite zarada (PPP) američkog predsednika Donalda Trampa.

Kanje Vest je sada demantovao da ga Republikanska stranka plaća da se kandiduje na predsedničkim izborima i dodao da ima više novca od aktuelnog predsednika Amerike Donalda Trampa.

- Niko mene ne može da plati! Imam više novca od Trampa - rekao je Vest.

Voditelj podkasta je rekao Kanjeu da bi ljudi mogli da ga izaberu na izborima, jer ne žele još četiri godine da '"trpe" Trampa. Reper je zatim dodao da je izgubio poverenje u aktuelnog predsednika, iako su inače jako dobri prijatelji, a Tramp ima samo reči hvale za repera i njegovu suprugu Kim Kardašijan (39).

Podsetimo, Kanje je milijarder, a prema podacima na internetu "težak" je 1,3 milijarde dolara, iako on tvrdi da ima više od 3 milijarde dolara, dok Tramp ima 2,1 milijarde dolara.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)