BEZ FESTIVALA U VRNJAČKOJ BANJI OVOG LETA: "Lavfest" pomeren za 2021. godinu

V.N.

22. 08. 2020. u 22:25

ORGANIZATORI vrnjačkog "Lavfesta" saopštili su, teška srca, da će festival ipiak biti pomeren na 2021, od 5. do 7. avgusta.

БЕЗ ФЕСТИВАЛА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ ОВОГ ЛЕТА: Лавфест померен за 2021. годину

Foto Lavfest

- Pokušali smo na sve načine da napravimo model bezbedne i sigurne zabave za sve one koji su se nadali festivalu i strpljivo čekali svih ovih meseci, zajedno sa nama - naveli su u saopštenju. - Međutim, odlukom Kriznog štaba da rad dozvoli ustanovama kulture i institucijama koje se bave kulturnom deltanošću, u okviru kojih nisu obuhvaćene festivalske manifestacije na otvorenom, morali smo da "Lavfest" pomerimo za iduću godinu, kada ćemo zajedno proslaviti 15. rođendan festivala.

Organizatori poručuju da će, ukoliko se epidemiološka slika poboljša, za sve one sa kupljenim ulaznicama napraviti poseban događaj sa specijalnim gostima di-džejevima:

- Sačuvjte vaše ulaznice, jer za sve one koji sačuvaju kartu, pripremamo iznenađenje, možda već i početkom 2021. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Losmi

23.08.2020. 20:14

Izmislice nesto , kao sto je Exit izmislio strim , strimovace za 200 gledalaca i odrzati virtualni festival samo da bi zadrzali novac koji im je drzava dala. Bolje odlozite festival nego sto se blamirate i menjate 3 termina , kad ove godine nista nema od festivala , ni sledece godine nece biti festivala ako ne dobijemo vakcinu ili virus nekako sam nestane.