LUKA RACO IMA PET DOBRIH RAZLOGA ZAŠTO TRENIRA U PRIRODI, A NE U TERETANI: U zdravom telu, zdrav je i duh

V.N.

20. 08. 2020. u 07:22

GLUMAC Luka Raco (29) je, pre nego što je dobio prvu ulogu Riste u seriji "Sinđelići", 2012. bio proglašen za mistera Srbije, a na svetskom izboru osvojio je titulu najbolje stilizovanog muškarca.

ЛУКА РАЦО ИМА ПЕТ ДОБРИХ РАЗЛОГА ЗАШТО ТРЕНИРА У ПРИРОДИ, А НЕ У ТЕРЕТАНИ: У здравом телу, здрав је и дух

Foto promo

Uloga Alekse u trenutno najgledanijoj domaćoj seriji "Igre sudbine" donela mu je neverovatnu popularnost i bez obzira na to što nema mnogo slobodnog vremena, trudi se da svaki trenutak provede u prirodi - trenirajući. I za to, veli, ima pet razloga.

Foto: Privatna arhiva

- Od kada treniram napolju, primetio sam da sam mnogo bolje raspoložen, da imam više energije i da sam srećniji, što posebno utiče na moje mentalno zdravlje - kazao je Luka Raco. - Zbog situacije sa koronom, mnogi nisu i neće ovog leta otići na more. Zato treba dva do tri puta nedeljno otići na svež vazduh, odraditi trening i upiti vitamin D iz sunčeve svetlosti. Treće, članarina za vežbanje u prirodi je besplatna. Četvrto, trčanje je kvalitetnije, bilo da su nizbrice, uzbrdice, neravan teren... I na kraju, nema prostornog ograničenja. Inače, nikada ne preskačem ove četiri vežbe: propadanje, sklekovi, zgibovi i trbušnjaci.

Foto promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)