ANA IVANOVIĆ OVOG LETA SPREMA REZANCE OD TIKVICA: Naše omiljeno porodično jelo
OTKAKO je napustila tenis i osnovala porodicu, Ana Ivanović ima vremena za stvari koje do tada baš i nije mogla svakodnevno da radi.
Jedna od njih je kuvanje. Supruga takođe penzionisanog sportiste, fudbalera Bastijana Švajnštajgera i majka Luke i Leona otkrila je na društvenim mrežama da je omiljeno jelo njene porodice ovog leta - pesto zudle (rezanci od tikvica).
- Zovite me šef Ana - napisala je uz fotografiju na kojoj drži tanjir sa zudlama. - Jeste li već probali ovo jelo?
Pratioci su joj odmah tražili recept, ona ga je podelila na insta-storiju i svima poželela dobar apetit. Dakle, se što vam treba je da pospete rukolu i spanać oko jaja, ubacite rezance od tikvica, dodate zeleni pesto sos, a na vrhu - pinjoli, avokado, parmezan i paradajz.
Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost
Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.
10. 05. 2024. u 16:45
VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom
MESTO gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a Sredozemno more poziva na potpuno opuštanje.
13. 05. 2024. u 11:46
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)