POTRESNE REČI: Ceca Ražnatović se slomljenog srca oprostila od prijateljice

Novosti online

05. 08. 2020. u 21:28

PRIJATELjI, kolege i mnoge javne ličnosti opraštaju se putem društvenih mreža od književnice Isidore Bjelice, a njena dugogodišnja drugarica Svetlana Ceca Ražnatović poslala je emotivnu poruku

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ: Цеца Ражнатовић се сломљеног срца опростила од пријатељице

Foto: N. Skenderija

- Mila moja, jako ćeš mi nedostajati... Neka te anđeli čuvaju.

Poznato je da je Ceca bila uz Bjelicu kada joj je bilo najteže, a o tome koliko joj je pomogla i finansijski kada je bilo potrebno, pričala je i Bjelica ranije.

- Prijatelji su uz tebe kada je najteže. Ceca je uz mene bila kada mi je bilo najgore - pričala je Bjelica, koja je inače planirala da piše i knjigu o životu folk zvezde.

Foto: Instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost