BIVŠI PAR NA SUDU Amber Herd optužuje DŽonija Depa: Pretio je da će me ubiti

Tanjug

21. 07. 2020. u 08:13

AMERIČKA glumica Amber Herd tvrdi da joj je njen bivši suprug, glumac Džoni Dep, "više puta" pretio da će je ubiti i optužuje ga za nasilje i zlostavljanje.

БИВШИ ПАР НА СУДУ Амбер Херд оптужује Џонија Депа: Претио је да ће ме убити

Foto: AP

Ona je posetu Depu u Australiji u martu 2015. godine, dok je snimao "Pirate sa Kariba", opisala kao "trodnevnu talačku krizu", tokom koje je, kako tvrdi, Dep koristio droge i alkohol. „Tokom ta tri dana, došlo je do ekstremnih psiholoških, fizičkih, emocionalnih i drugih oblika nasilja", rekla je glumica.

Dep (57) tuži izdavača lista "San" za klevetu zbog članka u kojem su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene", ali novine tvrde da je taj navod tačan, prenosi BBC.

Herd (34) je juče svedočila na Visokom sudu u Londonu i optužila Depa za verbalno i fizičko zlostavljanje, uključujući vrištanje, psovanje, pretnje, udaranje, šutiranje, šamaranje, udaranje glavom, davljenje, kao i "izuzetno kontrolišuće i zastrašujuće ponašanje".

-Neki incidenti su bili toliko ozbiljni da sam se plašila da će me ubiti, namerno, ili samo izgubiti kontrolu i otići predaleko- rekla je.

Tokom unakrsnog ispitivanja Herd je kasnije rekla da je bilo slučajeva kada se ona "gubila", ali u samoodbrani.

Sudija je pitala Herd da li je ikada bila "nasilna" sa Depom, na šta je glumica odgovorila "ne", dodajući da ju je on dovodio u situacije u kojima se suočila sa "nezamislivim frustracijama i poteškoćama, koje su često bile opasne po život".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!