ESTRADNI MENADŽER BOR LALEVIĆ (39) PREMINUO OD KORONE

Novosti online

11. 07. 2020. u 19:25

OD posledica korona virusa danas je u popodnevnim časovima na Infektivnoj klinici u Beogradu preminuo poznati estradni menadžer Bor Lalević (39).

ЕСТРАДНИ МЕНАЏЕР БОР ЛАЛЕВИЋ (39) ПРЕМИНУО ОД КОРОНЕ

Foto: Ata images

Nekoliko nedelja unazad lekari su davali sve od sebe da stabilizuju njegovo zdravstveno stanje, ali Bor nije uspeo da pobedi ovu bolest.


Inače, Bor je na javnoj sceni Srbije poznat kao nekadašnji menadžer pevača Ace Pejovića, ali i kao direktor "Kamarad" produckije koja je organizovala veliki broj koncerata kako u Srbiji, tako i van naših granica.

Poslednjih meseci bio je menadžer grupe “Lexington” sa kojima je uradio veliki broj nastupa, kao i koncert u beogradskoj Areni.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)