Ona mu je životna snaga i inspiracija. Ima foto tapet sa njenim likom, postere, maske za mobilne: Ninoslav opčinjen Karleušom, istetovirao njen lik i stihove (FOTO)

V. Đ.

21. 06. 2020. u 12:01 >> 11:48

MEDICINSKI tehničar iz boljevačkog sela Osnić Ninoslav Mladenović (25) na prvi pogled se ne izdvaja od ostalih mladića. Ovaj momak, međutim, ipak je jedinstven, jer na celoj podlaktici ima istetoviran lik popularne pevačice Jelene Karleuše, a ispod je na engleskom jeziku napisano “Moj život”.

Она му је животна снага и инспирација. Има фото тапет са њеним ликом, постере, маске за мобилне: Нинослав опчињен Карлеушом, истетовирао њен лик и стихове (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Mladenović, koji radi u gamzigradskoj Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, pored tatua, u svojoj sobi preko celog zida ima tapetu sa Karleušinim likom. Tu su i mnogobrojni portreti i posteri, ali i bamberi za mobilne telefone sa likom “male od skandala” koje sam pravi.

- Sama izrada tatua trajala je gotovo sedam sati - kaže za “Novosti” Ninoslav. - Neki to odobravaju, neki ne, međutim, po meni je JK jedina prava heroina današnjice. Ona je izvor moje snage, moja inspiracija u svakom životnom problemu i nedoumici.

Mladenović kaže da Jelenu obožava od prve godine srednje škole, kada je prvi put čuo stihove njene pesme “Moji drugovi”, te da se njegova plej-lista sastoji samo od Karleušinih numera. Po njemu, ona je neponovljiva, jedinstvena, borac u svakom pogledu i, iznad svega, brutalno iskrena.

- Njenu pesmu “Ko ovu dramu režira” prepoznao sam kao svoju autobiografsku, mada su joj svi singlovi vrhunski - iskren je Ninoslav. - Nije čudo što je Lav u horoskopu, jer se baš tako i bori protiv svih laži i nepravdi koje joj se čine. Zato sam njen lik, da me večno podseća da je ona moja snaga i inspiracija, odlučio da istetoviram na podlaktici.

Foto: Privatna arhiva

Tekst potpisa

Pored toga, Mladenović ima istetovirane i njene stihove - “I nije važno šta će reći ljudi, već šta u sebi osećam”. Kaže, kada god padne, snagu da ustane daje mu upravo to što ima na sebi Karleušin portret. Uz to, želja mu je, podvlači, da istetovira i njen autogram.

Foto: Privatna arhiva

Tekst potpisa

- Verujem da ću upoznati Karleušu - siguran je Ninoslav. - Do sada sam je gledao dva puta - u Zaječaru i Negotinu. I, ne krijem - voleo bih kada bi moja devojka imala osobine, ali i karakter, JK.

Foto: Privatna arhiva

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!