Ceca napunila 47 godina: Srećan rođendan u karantinu, uz poruke prijatelja i obožavalaca

M. Ć.

14. 06. 2020. u 18:33

“Srećan rođendan, kraljice Balkana, idolu moj”, “Svetlana, volim te”, “Da si živa i zdrava 100 godina” - samo su neke od poruka koje je pevačica dobila

Цеца напунила 47 година: Срећан рођендан у карантину, уз поруке пријатеља и обожавалаца

Foto: ATA Images

OBOŽAVAOCIMA Svetlane Cece Ražnatović 14. jun je već dugo urezan u memoriju, jer tada njihova miljenica slavi rođendan. Danas se to desilo, međutim, u nesvakidašnjim okolnostima.

Folk zvezda je napunila 47 godina, ali to nije bila u prilici da obeleži na uobičajeni način, jer se, zbog zaraze kovidom 19, kao i njen sin Veljko, nalazi u kućnoj izolaciji, u porodičnoj vili na Dedinju.

Ceca je nedavno izjavila da se odlično oseća, a fanovi su rešili da joj uveličaju rođendan brojnim porukama na društvenim mrežama, i tako joj skrenu misli sa onog što ju je zadesilo posle rođenja unuka Željka i glamurozne proslave.

Na insta-stori je okačila neke od čestitki koje su stigle, uglavnom, sa brojnih fan profila posvećenih njoj, ali i od prijatelja iz javnog života - Dejana Milićevića, Slađe Alegro, Sanje Marinković... “Srećan rođendan, kraljice Balkana, idolu moj”, “Svetlana, volim te”, “Da si živa i zdrava 100 godina” - samo su neke od poruka koje je Ceca dobila na društvenoj mreži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori