"KRIVA SAM ŠTO NISAM TA NEKA DRUGA": Reči Dragane Mirković slutile da je došlo do razvoda (VIDEO)

Novosti onlajn

27. 03. 2024. u 21:05

OD KADA je u utorak objavila da je podnela zahtev za razvod braka od svog supruga Tonija Bijelića, život Dragane Mirković postao je tema brojnih spekulacija, ali su istovremeno i neke stvari iz prošlosti dobile novi kontekst.

КРИВА САМ ШТО НИСАМ ТА НЕКА ДРУГА: Речи Драгане Мирковић слутиле да је дошло до развода (ВИДЕО)

Foto: Damir Dervišagić

Između ostalog, postalo je jasno da je istina najbolje skrivena kada se nalazi pred svačijim očima, a dokaz za to bila je pesma „Kriva“, koju je regionalna muzička zvezda objavila krajem prošle godine. U vreme kada je, po Draganinom priznanju, njen brak bio već uveliko u krizi, ona je odlučila da snimi pesmu koja je stilski bila značajno drugačija od onoga što je prethodno radila. Međutim, ono što je najindikativnije je da reči pesme koju su radili Coby, Bojana Vuntuširević i srpska predstavnica na Evroviziji Teja Dora, potpuno opisuju udaljenost koju je u tom trenetku osećala od svog životnog partnera.

- Sa mnom živiš, sa mnom gradiš dom, a ustvari sve radiš po svom... Ja sam kriva. Kažeš, hoćeš da se smiriš, nije ti to, to, a ustvari sve radiš po svom... Ja sam kriva. Kriva što se lomim za ovu ljubav, kriva što se bojim gde si do jutra, kriva što postojim, a nisam luda, kriva sam što nisam ta neka druga. Hladna zima, a bila je vatra, dala sam ti krila, više nisam takva... Ja sam kriva. Idi dok si živa, rekla mi je majka, ne znam ni ja, valjda biću jaka... Ja sam kriva – reči su koje danas odzvanjaju mnogo drugačije.

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!