SANDRA AFRIKA O POČETKU KARIJERE: Nisam osećala da su pored mene, podrške nije bilo

Novosti onlajn

22. 02. 2024. u 22:15

SANDRA AFRIKA napravila je veliki uspeh u karijeri, ali njen muzički put nije bio lak od samo početka kada je prvi put stala na scenu.

САНДРА АФРИКА О ПОЧЕТКУ КАРИЈЕРЕ: Нисам осећала да су поред мене, подршке није било

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

Ona je jednom prilikom otvoreno govorila o porodici, a otkrila je kako je njena majka regovala kada je saznala da će njena ćerka postati pevačica.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

-Kada sam rekla mami da ću biti pevačica ona se uhvatila za glavu, nije me sputavala u smislu da ne može ili da me brani, da me tera da radim nešto drugo, a da ja to ne želim. Pustila me je, nisam imala podršku u smislu da je tu, ali nisam osećala da nisu pored mene -rekla je ona.

Foto: Printskrin Jutjub/Sandra Afrika

Veliku podršku Sandra je u tom momentu imala od tadašnjeg dečka i menadžera Mikiše koji je i danas uz nju.

-Imala sam tada Mikišu menadžera koji mi je bukvalno bio i mama i tata i sve. Tada je on dao sve za mene i za naš posao i nekako onda nisam osećala da moji nisu prisutni, ne zameram im to. Oni ni danas ne vole javnu scenu, nikada se nisu snimali ni pričali za televiziju. Jednostavno ne vole i ja to poštujem, lepo je da čuvaju neku intimu njihovu – zaključila je Sandra.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!