TADA JE BIO NAJTUŽNIJI, A SADA JE NAJSREĆNIJI DAN U MOJOJ KARIJERI: Kaliopi Bukle otkrila kako se oseća pred koncert (FOTO)

Dušan Cakić

04. 02. 2024. u 21:50

MAKEDONSKA POP ZVEZDA Kaliopi Bukle večeras održava koncert pred beogradskom publikom u MTS dvorani.

ТАДА ЈЕ БИО НАЈТУЖНИЈИ, А САДА ЈЕ НАЈСРЕЋНИЈИ ДАН У МОЈОЈ КАРИЈЕРИ: Калиопи Букле открила како се осећа пред концерт (ФОТО)

Foto: Novosti

Kaliopi je doživela veliku neprijatnost, kada se na njenom koncertu u srpskoj prestonici onesvestila jedna žena i preminula.

Foto: Novosti

Pop zvezda se pred početak večerašnjeg spektakla obratila medijima o ovom slučaju.

- Trebalo je vremena da se izborim sa tim. Vreme postoji da bi skupili snage da prevaziđemo određene trenutke kada nam je jako teško. To je bio trenutak koji je bio jako težak za sve nas. Prosto nestvarno. To je bio najtužniji dan u mojoj karijeri, a danas će biti najsrećniji, jer nas je to povezalo još više. Šta god da čovek preživi shvati da život ima jako veliku vrednost, ali je i jako surov, Ja sve što govorim, govorim kroz muziku i kroz moje pesme, tamo je sve napisano, a tek će da se napiše - rekla je Kaliopi, koja se ceo dan, kako kaže, molila, da večeras sve prođe dobro.

Foto: Novosti

- Ceo dan se molim da sve bude dobro. Ovo je onaj prelomni trenutak kada trebamo da pređemo preko neki svojih osećaja, da bi se vratili na stari osećaj sigurnosti i da prigrlite ljude svojom umetnošću.

Foto: Novosti

Želim da publika večeras uživa, da me glas služi i moram priznati da sam jako zahvalna, jer sam najstariji ženski vokal koji intezivno radi na ovim prostorima - istakla je muzička zvezda.

 

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!